Vine a celebrar a la ribera del riu Serpis el Dia Mundial de la Migració dels Peixos!

El Dia Mundial de la Migració dels Peixos és una celebració arreu del món on nombroses organitzacions es coordinen per a conscienciar sobre la importància dels rius que flueixen lliurement i dels peixos migratoris. El tema comú d’aquesta trobada global és “CONNECTAR PEIXOS, RIUS I PERSONES”.

Un any més diferents organitzacions ens reunim per a celebrar aquest dia a la ribera del Serpis. La trobada tindrà lloc el dissabte 21 de maig al paratge “Platja de Potries” (C/Partida del Río s/n, Potries, València).

Pots acudir al lloc de trobada o venir en un bus que sortirà a les 9.00 h. des del Campus de Vera – UPV (Avinguda Tarongers, València – parada tramvia La Carrasca), que farà una parada al Campus de Gandia cap a les 10.15 h.

Gaudirem d’una jornada divulgativa sobre l’ecologia dels rius i la importància de les migracions de peixos a tot el món. Analitzarem l’aigua, els insectes que habiten al riu i la seua imitació per promoure una pesca conservacionista i respectuosa. Avaluarem la connectivitat fluvial del tram, i tindrà lloc un debat obert sobre les mesures que es podrien prendre a curt termini per mitigar el problema de la manca de connexió dels nostres rius i els efectes nocius del canvi climàtic.

El bus i el dinar de pícnic corren a càrrec de l’organització. Cal fer inscripció prèvia mitjançant aquest formulari: https://bit.ly/3O0VqyL

Activitat organitzada per CIREF, AEMS Ríos con Vida, Wetlands International, UPV-Campus de Gandia y Plataforma del Serpis. Col·laboren ADENSVA, Club de Pesca La Dorà, CDR la Safor, Col·lectiu Nostra Terra de Potries.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s